Ook Olof?! | T.S.C. St. Olof Introwebsite 2017
ook-studeren

Ook Studeren!

Lid zijn van Olof is prima te combineren met je studie. Je wordt bij Olof gestimuleerd om zoveel mogelijk punten te halen, dit is immers de reden waarom je naar Tilburg bent gekomen.

 
 

Sinds afgelopen jaar biedt Olof gratis professionele bijlescursussen en tentamentrainingen aan voor haar leden. Dit wordt gegeven door de organisatie Athena Studies aan de Universiteit. Daarnaast is het een groot voordeel bij Olof dat je studiemateriaal kunt delen met je dispuutsgenoten die hetzelfde studeren. Ook studeer je met elkaar in de universiteitsbibliotheek wat het studeren een stuk leuker maakt. Naast dit alles beschikt Olof over een bilbiotheek, computerwerkplekken en een studieruimte op onze Sociëteit. Uit landelijk onderzoek blijkt dat leden van een studentenvereniging hun studie succesvoller afronden dan studenten die niet lid waren van een studentenverenging. Dit heeft te maken met de ontplooiing naast je studie. Het zijn juist deze studenten waar bedrijven in geïnteresseerd zijn. Olof biedt verschillende commissies en bestuursfuncties, welke ondersteund worden door de hogeschool en universiteit, waarin je jezelf kan ontplooien.

ook studeren
threethreetwoone-two

Olof Weekend


Het Olof weekend is de ideale gelegenheid om alvast te proeven van het studentenleven en daarnaast leer je meteen je toekomstige medestudenten kennen. Tijdens het weekend zul je allerlei leuke activiteiten ondernemen, waaronder BBQ’en, zwemmen, een biercantus en natuurlijk pak je ’s avonds ook de feesten mee. Vorig jaar gingen er zo’n 50 studenten mee op het weekend, dus twijfel niet en schrijf je in via deze link! Dit jaar zal het weekend plaatsvinden van vrijdag 10 t/m zondag 12 augustus.

INSCHRIJVEN

Hopelijk tot de 10e!

ook-sport

Ook Sport!

Olof is de studentenvereniging met de meeste sportteams.

ook sport

Olof heeft de meeste sportteams! Sport je mee? We hebben hockeyteams, voetbalteams, rugbyteams, tennissers, golfers, squashers en een grote groep die samen fitnesst. Natuurlijk is het mogelijk om ook thuis te blijven sporten in je bestaande team. Het is zelfs mogelijk om in Tilburg te trainen en thuis de wedstrijd te spelen in je oude team. Aan jou om dit in te vullen!

Wil jij ook op hoog niveau spelen of ben jij meer van de derde helft? Elk jaar komen er weer plekken vrij in de verschillende sportteams en ben je dus verzekerd van een sportief studentenleven! Kan je goed snowboarden of skiën? Ieder jaar gaan we me Olof op Wintersport!

 
ook-feest

Ook Feest!

De feesten bij Olof zijn beroemd in Tilburg en ver daarbuiten.

 
 

Dankzij de centrale locatie en het werk van enthousiaste leden wordt de Sociëteit meerdere keren per jaar omgetoverd tot de vetste club en is deze niet meer te herkennen! De bekendste DJ’s van Nederland, van Willy Wartaal en Dirtcaps tot aan de Hofnar en swingende bands zorgen voor fantastische avonden.
Daarnaast is Olof onderdeel van het AHC; het grootste studentenverband van Nederland. Bij het AHC zijn studentenverenigingen uit Amsterdam, Leiden, Groningen, Delft, Utrecht, Rotterdam, Wageningen, Nijmegen en Maastricht aangesloten. Samen wel meer dan 10.000 studenten! De verenigingen organiseren onder andere een DJ-Contest en het grootste studenten songfestival van Nederland.

Ook feest
ook-op-kamers

Ook op kamers?

De verenigings- en dispuutshuizen van Olof staan op de beste locaties in Tilburg.

Ook op kamers?

De verenigings- en dispuutshuizen van Olof staan op de beste locaties in Tilburg. Zo’n 35 historische panden met 4 tot 22 kamers bieden nieuwe leden een goedkope, ruime en vooral gezellige plek om te wonen. Je betaalt gemiddeld €250,- per kamer! De huizen bevatten onder andere een studiearchief, huisbar, digitale televisie, razendsnel internet en een schoonmaakster. Elke ochtend vetrekken meerdere huizen met een groep naar de universiteit, Fontys of Avans. Tussen het studeren door wordt er dan gezellig geluncht en is er tijd voor een kop koffie. Bij thuiskomst wordt er met meerdere mensen gekookt en gezellig in de gezamenlijke ruimte gegeten. ’s Avonds is de Sociëteit vrijblijvend voor iedereen geopend, waar leden van verschillende huizen ook bij elkaar komen en met elkaar borrelen.

Dispuut Bruut

contact-us

T.S.C. St. Olof

Schrijf je nu in en kies voor een onvergetelijke studententijd!