Nieuws

Autoverzekering voor jongeren onbetaalbaar

Autoverzekering voor jongeren onbetaalbaar

Hoewel er niet veel jongeren zijn die direct na het behalen van hun rijbewijs een eigen auto kunnen kopen, is het voor de uitzonderingen ook zo goed als onmogelijk om hun auto te verzekeren. Het is namelijk zo dat een 18-jarige al ruim 200% meer moet betalen voor de verzekering dan een 25-jarige die ook geen schadevrije jaren heeft.

Autoverzekering in Tilburg

Tilburg loopt wat betreft de hoeveelheid studenten die een auto- en rijbewijs bezitten wel relatief voor op de rest van Nederland. Zo heeft bijna 65% van de studenten tussen de 18 en 30 jaar een rijbewijs en net geen 7,5% bezit een eigen auto. Bij andere studentensteden als Maastricht, Leiden en Wageningen is dit een stuk lager met gemiddeld zo’n 55% rijbewijsbezit en nog geen 4% bezit een eigen auto.

Dat jongeren de hoofdprijs moeten betalen voor hun autoverzekering staat al vast. Er is daarbij gekeken naar de premie die betaald moet worden als een beginnend bestuurder een Volkswagen Golf (2008) of een Renault Clio (2007) zou hebben. Deze werden verzekerd met de woonplaatsen Tubbergen en Tilburg, de premie liep daarbij op tot 2000 euro per jaar. Dit is zo’n 160 euro per jaar, waarmee een auto op eigen naam zo goed als onbetaalbaar wordt volgens velen.

Overstappen.nl – Autoverzekering

Wil je als student die een eigen auto bezit zeker zijn van de laagste maandpremie? Dan is het verstandig om een autoverzekering af te sluiten via Overstappen.nl. Met je autoverzekering vergelijken verzeker je jezelf van de laagste prijs en je kunt direct verzekerd de weg op. Op Overstappen.nl kan je trouwens nog veel meer dan alleen je autoverzekering vergelijken: internetabonnementen, zorgverzekeringen, sim only-abonnementen en je kunt ook energie vergelijken. Dus als je iets wilt vergelijken wat betreft je vaste lasten: Overstappen.nl.

 

Volg ons ook op:

Facebook

Partners

  • Rabobank Bolle Fontys Business Talent Netwerk Studenten Wegwijzer Scriptium kennisDelen
  • housinganywhere Mise en Place Internet en TV Allesineenpakketten Gents onafhankelijk sim only maandelijks vergelijken? online lyca beltegoed opwaarderen? Bezoek Opwaarderen24.nl! InShared autoverzekeringen
  • Maxilia: specialist in relatiegeschenken SKEPP: Kantoorruimte huren Best4U website laten maken AthenaStudies Drukbedrijf van Gompel Rikegroup: servies en glazen bedrukken
T.S.C. St. Olof, Spoorlaan 330-332, 5038 CC TILBURG, Telefoon: 013-5438828, 013-5438829

Privacy   |   Ontwikkeld door SatDesign