Nieuws

TSC St. Olof haalt €2.135,- op voor de Nierstichting

De studentenvereniging Olof aan de Spoorlaan heeft een grote collecte voor de Nierstichting georganiseerd in het centrum van Tilburg. In totaal heeft de studentenvereniging een bedrag van €2.135,- opgehaald.

Maatschappelijke betrokkenheid

Studenten worden vaak gezien als een groep feestgangers die van alles doen behalve studeren. Hoewel de Olof student daar zeker niet vies van is, hecht Olof veel belang aan haar maatschappelijke betrokkenheid. Tussen het studeren en feesten door, hebben zij hun beste beentje voor gezet voor de Nierstichting.

"Iets doen voor een goed doel brengt veel meer enthousiasme met zich mee. Eén eerstejaars had een hele week lang Tikkies naar vrienden en familie gestuurd. Die heeft eigenhandig zelfs 250 euro opgehaald!” zegt voorzitter Daan Clercx. Yvonne Dijkstra-Terloo is ook weer tevreden met het resultaat dit jaar. "Het is weer een hogere opbrengst dan vorig jaar, dus we mogen zeker tevreden zijn.”

Betrokken met inwoners van Tilburg

Olof heeft nauwe banden met Serve the Cityin Tilburg. Zij organiseren zoal een Spoorlaanborrel en meerdere buurtbarbecues. Dit is een leuke gelegenheid voor buurtbewoners van studentenhuizen om elkaar wat beter te leren kennen én te genieten van een heerlijke BBQ voor slechts 5,-. Verder is er een bejaardendiner om eenzame bejaarden bij elkaar te brengen. Olof hoopt hiermee te bereiken dat de Tilburgers trots zijn dat hun stad een studentenstad is.

 

Volg ons ook op:

Facebook

Partners

  • Rabobank Bolle Fontys Business Talent Netwerk Studenten Wegwijzer Scriptium kennisDelen
  • housinganywhere Mise en Place Internet en TV Allesineenpakketten Gents onafhankelijk sim only maandelijks vergelijken? online lyca beltegoed opwaarderen? Bezoek Opwaarderen24.nl! InShared autoverzekeringen
  • Maxilia: specialist in relatiegeschenken SKEPP: Kantoorruimte huren Best4U website laten maken AthenaStudies Drukbedrijf van Gompel Rikegroup: servies en glazen bedrukken
T.S.C. St. Olof, Spoorlaan 330-332, 5038 CC TILBURG, Telefoon: 013-5438828, 013-5438829

Privacy   |   Ontwikkeld door SatDesign