Nieuws

Die vaste lasten doen ook studenten de das om

Waar geef jij als student het liefst je geld aan uit? In ieder geval niet aan je dure zorgverzekering of mobiel en abonnement, toch? Consumentencollectief UnitedConsumers zet daarom graag de makkelijkste manieren om te besparen op je vaste lasten op een rij.

Geen heftige telefoonrekeningen meer
Uiteraard wil je het liefst met de nieuwste iPhone rondlopen, maar dat kost je al snel veel geld. Vergelijk altijd goed de prijzen van je mobiel en/of abonnement, want dat kan je echt bakken met geld schelen. Pro-tip: onderzoek ook refurbished toestellen, want die zijn een stuk goedkoper en werken vaak net zo goed.

Energie besparen: klinkt moeilijk, scheelt veel
Laat die ene huisgenoot na het stappen ook altijd het ligt aan staan op de gang? Prima, die bespaartips gaan voor hem toch niet werken. Als je ieder jaar een kijkje neemt naar de energieprijzen en overstapt van leverancier kan je zo’n 180 euro per jaar besparen. Dat zijn flink wat biertjes op de soos, toch.

Zorg is duur en die verzekering ook
Ook een van de grootste kostenposten die iedere maand terugkomt. Nu is het wel belangrijk om goed verzekerd te zijn op het moment dat het brassen niet zo lekker uitpakt, maar je wilt uiteraard zo veel mogelijk waar voor je geld. De premies voor zorgverzekeringen veranderen ieder jaar, dus check dan gelijk of het goedkoper kan.

De weg op zonder verzekering?
Is het OV niks voor je, dus alvast je eerste auto op de kop getikt? Dat is vaak een dure bedoening. Over de wegenbelasting valt niet te onderhandelen, maar je WA-verzekering wel. Doe een Premie-Check en UnitedConsumers Autoverzekeringen houdt je op de hoogte van de goedkoopste aanbieding voor jouw wagen.

Als je dan de weg op gaat is tanken ook direct een rib uit je lijf. Gelukkig is er een tankpas die je als particulier ook gewoon kunt gebruiken. Met de UC tankkaart kun je bij meer dan 400 tankstations korting krijgen op elke liter getankte brandstof.

Maar hoe dan?
We begrijpen als consumentencollectief maar al te goed dat te veel betalen niet fijn is. Daarom kopen wij groot in en geven we de korting door aan jou als klant. Dat doen we voor bijvoorbeeld je zorgverzekering, autoverzekering, energierekening, mobiel en/of abonnement en brandstof. Hoeveel kun je besparen dan?

Het mooie is: bij UC bespaar je niet zomaar. De korting krijg je namelijk iedere maand uitgekeerd in een eigen account als bespaartegoed. Op die manier geef je het niet ongemerkt uit aan andere dingen. Voor je het weet heb een paar honderd euro open staan en die kun je weer besteden aan een paar extra biertjes of dat langverwachte dispuutweekend.

Volg ons ook op:

Facebook

Partners

  • Bolle Fontys Business Talent Netwerk Studenten Wegwijzer Scriptium kennisDelen housinganywhere
  • Mise en Place Internet en TV Allesineenpakketten Gents onafhankelijk sim only maandelijks vergelijken? online lyca beltegoed opwaarderen? Bezoek Opwaarderen24.nl! InShared autoverzekeringen Maxilia: specialist in relatiegeschenken
  • SKEPP: Kantoorruimte huren Best4U website laten maken AthenaStudies Drukbedrijf van Gompel Rikegroup: servies en glazen bedrukken
T.S.C. St. Olof, Spoorlaan 330-332, 5038 CC TILBURG, Telefoon: 013-5438828, 013-5438829

Privacy   |   Ontwikkeld door SatDesign