Nieuws

Wat kun je doen met de tuin van je studentenhuis?

Wat kun je doen met de tuin van je studentenhuis?

Heb je een kamer gevonden in een leuk studentenhuis in de grote stad. Heb je al je spullen ingepakt en overgebracht naar je nieuwe kamer. Staat alles op zen plek? Pak dan lekker door en ga verder met de tuin. Vaak wordt de tuin als een soort opstal plek voor bierkratten en vuilniszakken gebruikt. Dat is zonde. Begin met opruimen, gooi alle troep weg en maak er een klein paradijsje van en geniet van de warme zomerdagen samen met je huisgenoten, vrienden en familie! 

Gebruik onderhoudsvriendelijke materialen 

Als student zijnde heb je natuurlijk geen tijd om elke weekend met je groene vingers de tuin bij te houden. Daarom is het belangrijk om zoveel mogelijk onderhoudsvriendelijke materialen en meubels te gebruiken. Denk aan mooie stevige bloempotten met planten die weinig zorg nodig hebben en toch mooi blijven. Denk bijvoorbeeld aan een tuin set van een materiaal die meerdere seizoenen buiten kan overleven. Aan vorst vaste planten die ook in de winter groen blijven en niet te veel blaadjes achterlaten. Gebruik grote tegels om zo weinig mogelijk onkruid tussen de tegels te krijgen. Bespaar jezelf en je huisgenoten tijd en moeite door deze praktische mogelijkhedente gebruiken. 

De tuin verhoogd de woningwaarde 

Wat is er mooier dan een prachtige tuin achter je studentenhuis? Een plek waar je kunt ontspannen, studeren en feesten. De meeste studenten hebben het niet heel breed en de tuin oppakken is dan ook niet iets waar je geld aan wilt uitgeven. Bespreek daarom de ideeën voor je tuin met de huisbaas. Een mooie tuin verhoogd namelijk de woningwaarde en is daarom ook voor de huisbaas heel aantrekkelijk om hier een paradijsje van te maken. Hier kun je denken aan mooie grote tegels, stijlvolle schutting, praktische poort. Maar ook aan buitenverlichting, een leuke tuin set. Een overkapping of afdak. Maak de tuin door deze aanpassingen ruimtelijk en overzichtelijk. 

Gebruik kunstgras 

Om echt gras en bloemen mooi te houden hebben ze best veel onderhoud nodig, daar zitten de meeste studenten dus niet op te wachten. Een goede oplossing hiervoor is kunstgras. Dit blijft altijd mooi, zo kun je genieten van het zonnetje op het gras, zonder te maaien en zonder onderhoud! Ook zijn er vele nepbloemen te vinden, wat nog leuker is er zijn ook een heleboel bloemen, struiken en planten die kunnen overleven zonder dat ernaar wordt omgekeken. Creëer samen met je huisgenoten en je huisbaas een paradijsje van de tuin en geniet zo van de eerste zonnestralen in de lente en de sneeuw in de winter!

 

Wat kun je doen met de tuin van je studentenhuis?

Volg ons ook op:

Facebook

Partners

  • Bolle Fontys Business Talent Netwerk Studenten Wegwijzer Scriptium kennisDelen housinganywhere
  • Mise en Place Internet en TV Allesineenpakketten Gents onafhankelijk sim only maandelijks vergelijken? online lyca beltegoed opwaarderen? Bezoek Opwaarderen24.nl! InShared autoverzekeringen Maxilia: specialist in relatiegeschenken
  • SKEPP: Kantoorruimte huren Best4U website laten maken AthenaStudies Drukbedrijf van Gompel Rikegroup: servies en glazen bedrukken
T.S.C. St. Olof, Spoorlaan 330-332, 5038 CC TILBURG, Telefoon: 013-5438828, 013-5438829

Privacy   |   Ontwikkeld door SatDesign