Nieuws

Studentenvereniging T.S.C. Sint Olof haalt een een bedrag van €1700,- op voor de Nierstichting en houdt op 10 oktober een benefietborrel voor Happietaria.


Tilburg, 3 oktober 2016 – Studenten worden soms gezien als een groep feestgangers die alles doen behalve studeren. Echter, is het vaak niet bekend wat de toegevoegde waarde is voor de samenleving. Zo organiseert Olof een grote collecte voor de Nierstichting in het centrum van Tilburg. In totaal heeft de studentenvereniging een recordbedrag van €1700 opgehaald. Naast de collecte organiseert Olof een benefietborrel op 10 oktober voor Happietaria.

"Studenten vinden het leuk om zich in te zetten voor een goed doel en doen erg hun best, een jongen had zelfs €150 euro in één middag opgehaald voor de Nierstichting!” zegt voorzitter Martijn Fakkert.  "Het was de 36e keer dat de vereniging vastberaden aan deze collecte meedeed met een indrukwekkende opbrengst van €1700 euro” zegt Nierstichting coördinator Rian van den Eijnden. In samenwerking met Happietaria Tilburg organiseert Olof op 10 oktober een borrel voor het goede doel. Dit geld gaat rechtstreeks naar het doel waarvoor Happietaria Tilburg zich inzet: straatkinderen in India naar school laten gaan.

Wat is Happietaria?

Happietaria is een pop-up restaurant dat volledig wordt opgericht en gerund door studentvrijwilligers en waarvan de totale opbrengst (winst) voor het goede doel bestemd is. Het concept heeft al veel landelijke bekendheid genoten, maar wordt dit jaar voor het eerst gelanceerd in Tilburg. Happietaria is geopend van 21 oktober tot 4 november en zal gevestigd zijn in cultuur BSO Monopole. Meer informatie is te vinden op onze website www.happietariatilburg.nl.

Naast de samenwerking met goede doelen blijft Olof erg betrokken met de inwoners van Tilburg door verschillende sociale evenementen te organiseren. Zo organiseren zij een buurt-BBQ op 4 verschillende locaties waar bewoners van Tilburg voor €2 kunnen genieten van een heerlijke BBQ. Verder is er een bejaarden-nieuwjaar-diner op de Sociëteit van Olof om eenzame bejaarden bij elkaar te brengen. Olof hoopt hiermee dat de Tilburgers trots zijn dat hun stad een studentenstad is. --- Einde Bericht ---

Het T.S.C. St. Olof is de oudste studentenvereniging van Tilburg en met ruim 550 leden één van de grootste verenigingen die Tilburg rijk is. Olof studenten kenmerken zich door actieve betrokkenheid bij de vereniging, stad en universiteit. Naast leuke feesten worden er allerlei activiteiten op sportief, academisch en maatschappelijk gebied georganiseerd door de studenten zelf voor andere studenten of inwoners van Tilburg.

Volg ons ook op:

Facebook

Partners

  • Rabobank Bolle BBA Tours Fontys Business Talent Netwerk Studenten Wegwijzer Scriptium
  • kennisDelen housinganywhere Mise en Place Internet en TV Allesineenpakketten Gents onafhankelijk sim only maandelijks vergelijken? online lyca beltegoed opwaarderen? Bezoek Opwaarderen24.nl!
  • InShared autoverzekeringen Maxilia: specialist in relatiegeschenken SKEPP: Kantoorruimte huren Best4U website laten maken
T.S.C. St. Olof, Spoorlaan 330-332, 5038 CC TILBURG, Telefoon: 013-5438828, 013-5438829

Privacy   |   Ontwikkeld door SatDesign